Home
Producten  
Verhuur nieuw  
Contact  
Referenties  
 
  Referenties
   
  Geplaatst door: Reactie:
   
  Wieling Aanbevelingswaardig! Wat hij gaat doen beloofd hij en... Hij doet wat hij heeft beloofd, snel en accuraat. En dat alles voor een billijke prijs. James - onze vaatwasser - is ons weer van dienst, dankzij Leon.
   
  Arjan Aerts Vanmorgen gebeld met problemen met onze humax en in nog geen uur later is het euvel al verholpen. Prima service en een tevreden dochter.
   
  Fam. van Avendonk Wat een service!!! Supersnelle reactie terug op onze mail (binnen 10 min), volgende dag wasmachine gemaakt. En dat net allemaal voor de drukke feestdagen. Echt helemaal TOP. Wij wensen je fijne kerstdagen en een gelukkig 2012!!!
   
  Rianne en Hein van der Meijs Correcte en vriendelijke en snelle service. Wij zijn weer superblij met onze nieuwe vaatwasser. Succes verder Leon!
     
  Audrey en Danny Nou...de wasmachine doet het prima ben er helemaal blij mee, bedankt voor de goede en snelle service...want wat moet je als gezin zonder wasmachine en vooral in zo'n druk carnavalsweekend...
Nogmaals bedankt...
     
  De Jong Hallo Leon,
wij willen je bedanken voor je aardige telefonische hulp!
De vaatwasser van mijn moeder werkt weer prima , mijn moeder weer helemaal blij. Geweldige service!
     
  De Jong hey Leon bedankt voor de zeer snelle service. Even gebeld of hij het onderdeel had en binnen 20 minnuten konden we weer wassen.
Top
     
  Fam. Van der Meijs Wasmachine had kuren, binnen no time langs gekomen en nagekeken. Uiteindelijk na de perfecte service en kwaliteit die Leon levert bij ons en bij mijn moeder een wasmachine, droger en twee tv's gekocht bij hem. Iemand die zulke service verleent gun ik het liever dan een Mediamarkt, Saturn etc. En uiteraard ook gewoon prettig om te weten als er iets met één van de apparaten is dat je hem altijd kunt bellen en hij op korte termijn bij je aan de deur staat.
Ga zo door Leon !!
     
  Cindy Op zondag krijgt de wasmachine kuren. Rare geluiden maakte de machine en heeft mij doen besluiten niet meer verder te wassen.Ik heb op internet gezocht en zo kwam ik de site van leon tegen en heb hem meteen een mailtje gestuurd.Binnen 15 min. antwoord terug en een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend.Leon heeft de problemen verholpen en ik kan weer fijn wassen.Leon bedankt!! Super snelle reactie, goed geholpen en een meer dan prima prijs!
Zeer tevreden.
     
  Mike & Wilma krijnen

Snelle service, netjes op tijd, en ideaal voor mensen die ook op de centjes moeten letten !!!
Vooral omdat hij ook behoorlijk snel is met terugmailen, en ik dus niet bijv. uren aan een telefoon hoef te hangen.

Toppie hoor !!!

     
  Fam. Verkooijen Leon heeft bij ons de vaatwasser, wasmaschine en de droger geinstalleerd.
Verder hebben wij bij hem ook een frietpan besteld zeer goede service daar mogen andere een voorbeeld aan nemen.
100% top geregeld
     
  Judith Muskens
Zondag gemaild over een kapotte wasmachine, maandag geweest om te kijken of deze nog gemaakt kon worden. Helaas niet mogelijk maar dinsdag ochtend stond er al een nieuwe. Leon, bedankt voor de snelle en goede service, succes met je bedrijf.
     
  Marc Botermans
Zeer snelle service. Prijs kwaliteit OK!!
Zeer tevreden
     
  Joris van Hal Nieuwe vaatwasser correct, snel, volgens afspraak, keurig geïnstalleerd en rommel meegenomen, dat is niet meer vanzelfsprekend allemaal. Kortom, uitstekende service. Complimenten!
     
  J. Buurmeijer Kapotte wasdroger..gesurfd op internet, en kwam deze website tegen. Dus heb ik Leon gebeld...
binnen no-time stond hij al voor mijn deur, heeft gekeken, onderdelen besteld en binnen 3 dagen was mijn droger gerepareerd. Snelle service, en t'is een vakman.
Leon bedankt
     
  Judith van Nieuwenhuijzen Superservice. Woensdagavond een nieuwe friteuse besteld en donderdag werd hij al geleverd. Ontzettend bedankt voor de snelle services en goed advies. Zodra we een nieuwe wasmachine nodig hebben weten we je te vinden.
     
  Dhr Vonk Echt goede service, keurig voorkomen en goede kennis van zaken.
Er wordt echt rekening gehouden met de wensen van de klant!
     
  Twiggy Pigmans Toen ik erachter kwam dat mijn kookplaat kapot was heb ik een mailtje naar Electrolux en naar Leon gestuurd. Leon reageerde onmiddelijk, is komen kijken en heeft de volgende dag al een nieuwe kookplaat geinstalleerd. Van Electrolux kreeg ik 2 weken daarna te horen dat mijn aanvraag in behandeling was en heb vervolgens niks meer gehoord. Omdat ik anders heel mager was geworden van de honger ben ik erg dankbaar voor de snelle en goede service van Leon. Omdat hij er toch was is ook een onderdeel van mijn combi-magnetron vervangen. Dit voor een aanzienlijk kleiner bedrag dan een ander zou vragen. Dus petje af en ga zo door!!!
   
  Werner en Wilma Smolders

Onze vraag gesteld op zondag en zelfs op die dag direct een reactie, 2 dagen later wasmachine geleverd, goede uitleg, correcte bejegening. Tijd gemaakt i.v.m. kapotte vaatwasser, die aan vervang toewas en nog diezelfde avond een nieuwe vaatwasser geplaatst.
Snel, correct, duidelijk, echt een aanrader om met dit bedrijf te werken. Perfect!!

     
  Gino en Elaine Smeulders Snelle reaktie toen ik mailde dat mijn koelkast en vaatwasser kapot waren.
Vaatwasser bleek te duur om te repareren en toen zijn beide apparaten binnen 2 dagen geleverd en gemonteerd. Prima service.
     
  Tino en Francien Dekkers Heel snel en attent gereageerd toen ik belde voor mijn kapotte vaatwasser. Binnen paar dagen een nieuwe geleverd toen die niet te repareren bleek. Stipt op tijd, goede uitleg, prima service en vakkennis.
Zijn heel tevreden.
     
  Dhr/mevr. Baggen Netjes op tijd en goede service geleverd.
Zeer tevreden.
     
  Laat uw reactie achter
     
    PERSOONLIJKE GEGEVENS
  Naam:*
  E-mail:*
  Tel.:*
   
   
   
Uw reactie